Met korting naar de EV Experience

10% korting op jouw ticket voor de EV Experience 2024

De EV Experience is hét EV-evenement van Nederland, en vindt jaarlijks plaats op Circuit Zandvoort. Via de VER kun je nu 10% korting krijgen op jouw ticket voor een van de drie eventdagen. Claim je kortingscode via de button en vul deze dan in op de ticketshop van de EV Experience. 

Vul de code EVEXPVER!2024 in bij het bestelproces. Je ontvangt de link naar de ticketshop door dit ledenvoordeel te bestellen.

De EV Experience 2024 vindt plaats van donderdag 26 tot en met zaterdag 28 september. Daar vind je ook de Vereniging Elektrische Rijders!

Dit kun je doen op de EV Experience:
  • Proefrijden op het circuit in tientallen EV's van allerlei merken;
  • Kennissessies volgen over inspirerende en informatieve onderwerpen;
  • Alles te weten komen over elektrische mobiliteit;
  • Kennismaken met de nieuwste energieoplossingen;
  • Ervaring opdoen met last mile solutions;
  • Meer weten over uitdagingen in de logistieke sector
Meer weten over de EV Experience Let op: na het claimen van deze aanbieding, krijg je een mail met daarin de link naar de webshop. Daar vul je de code EVEXPVER!2024 in om 10% korting te ontvangen.
InloggenAls VER-lid profiteer je van ledenvoordeel op producten en diensten. Log in om direct gebruik te maken van het aanbod.

Nog geen lid?
Ontvang niet alleen voordelen, maar ook:
  • Onafhankelijke en juiste informatie 
  • Toegang tot EV Helpdesk en VER-bijeenkomsten 
  • Hulp en advies van een actieve community 
  • En steun ons werk als belangenbehartiger voor EV rijders

Gebruikmaken van dit ledenvoordeel?
  1. Log in met je lidmaatschapsgegevens en klik op de button;
  2. Je ontvangt vervolgens een mail met de link naar de ticketshop;
  3. Bestel tickets voor de gewenste datum en vul de kortingscode EVEXPVER!2024 in!
Nog geen lid? Meld je aan en maak direct gebruik van dit ledenvoordeel.

De EV Experience


De EV Experience vindt plaats van donderdag 26 t/m zaterdag 28 september 2024. De EV Experience is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De rook van de Formule 1 op CM.Com Circuit Zandvoort is dan net opgetrokken en wij bouwen het circuit om tot de grootste EV (Electric Vehicle) Experience van Nederland! De laatste EV’s  staan voor je klaar in de pitstraat en op de paddock. De pitboxen zijn omgebouwd tot pop up stores van diverse merken en leveranciers. Bij deze experience blijft het niet bij kijken, want de laatste modellen staan voor je klaar om een proefrit mee te maken. Talloze inspirerende workshops over hoe je de overstap maakt naar elektrisch rijden en wat je daarover moet weten vertellen we je in de VIP Lounges boven de pitboxen. Op de paddock achter de pitboxen vind je nieuwe e-mobility solutions, zoals, e-bikes, steps, scooters en electric motorcycles!