Elektrische Volkswagen e-Crafter nu leverbaar in Nederland

Gepubliceerd op: 31 oktober 2018

Uitgebreid dienstenpakket

Volkswagen ondersteunt ondernemers bij de overstap naar elektrisch rijden met een uitgebreid pakket aan diensten, dat standaard is inbegrepen bij de aanschaf van een elektrische e-Crafter. Zo kunnen klanten rekenen op 8 jaar gratis onderhoud (tot 240.000 km), dus alle voorgeschreven grote en kleine servicebeurten en de verplichte APK.

Ook worden rijtrainingen online en in de praktijk aangeboden om het maximale uit de elektrische bestelwagen te halen qua actieradius. Tevens kunnen ondernemers kosteloos een expert inschakelen om de gehele situatie en de wensen op het gebied van opladen te inventariseren. Op basis hiervan volgt een allesomvattend voorstel met de juiste opties voor bijvoorbeeld laadstations op de zaak, laadstations thuis bij werknemers, de beste laadmomenten en desgewenst zelfs een passend energiecontract.

Verder ontvangen klanten een laadpas met toegang tot alle laadstations in Nederland en veel Europese landen. De pas maakt alle laadsessies inzichtelijk en een keer per maand wordt er automatisch gefactureerd. Dan is er ook nog de ‘Mijn Volkswagen Bedrijfswagen’-app waarmee de status van de bestelwagen altijd en overal kan worden opgevraagd, zoals het laadniveau van de accu.

LEES OOK: Autotest – elektrische Volkswagen e-Crafter (2018)

Prijzen Volkswagen e-Crafter

De Volkswagen e-Crafter is inclusief het uitgebreide dienstenpakket leverbaar vanaf 69.100 euro. Deze prijs geldt voor de versie met een GWV van 3.500 kg. Er is ook een versie met een GVW van 4.250 kg die minimaal 72.650 euro (excl. BTW) moet kosten.

De meeste klanten zullen echter kiezen voor Full Operational Lease. Dat is bij Volkswagen Pon Financial Services mogelijk vanaf 1.031 euro (72 mnd/20.000 km p/j) of 1.243 euro (48 mnd/20.000 km p/j).

Geïnteresseerden kunnen vanaf 22 november a.s. op verschillende locaties kennismaken met deze elektrische Volkswagen Crafter. Bekijk hier bij de welke dealer hij wanneer te zien is.

LEES OOK: Uitzondering voor elektrische bestelwagen: GVW tot 4.250 kg mag met rijbewijs B

Het bericht Elektrische Volkswagen e-Crafter nu leverbaar in Nederland verscheen eerst op ZERauto.nl.