Kom alles te weten over optimale energieopslag! (23 oktober)

Kom alles te weten over optimale energieopslag!

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen? En dan met name als je al die zaken met elkaar wilt combineren, en dus je ecosysteem wilt optimaliseren? Kom dan op woensdagochtend 23 oktober naar ons informatieve evenement dat we met partner Energie Intern organiseren. Dat doen we bij de restaurant Kastan in Hoofddorp, waar Energie Intern eerder dit jaar een 100 kWh (!) batterij plaatste.

In een ochtend word je bijgepraat en geïnspireerd over alle mogelijkheden rondom de optimalisatie van jouw ecosysteem. Heb je er wel eens over nagedacht om een thuisbatterij te laten installeren, of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je met eigen ogen zien hoe een combinatie van allerlei apparatuur ervoor zorgt dat een groot horecabedrijf vrijwel energieneutraal kan opereren? Kom dan langs!

Het programma ziet er als volgt uit:
  • 10:00 uur: inloop
  • 10:15 uur: start presentatie
  • 11:15 uur: einde presentatie
  • Tot 12:00 uur: rondleiding Kastan en bekijken 100 kWh-batterij
Het evenement is gratis toegankelijk voor premium VER-leden. Gratis VER-leden betalen een entreeprijs van €10,-. Op de dag zelf is er koffie/thee en een versnapering aanwezig. 

We organiseren tevens een evenement dat gericht is op zakelijke partijen. Dit evenement vindt plaats op woensdag 9 oktober, op dezelfde locatie. Kijk in ons Ledenvoordeel om je voor dat evenement aan te melden. 

Meer over Energie Intern en Kastan Let op: er is slechts plek voor 40 personen, dus meld je snel aan! Premium leden krijgen gratis toegang, niet-betalende VER-leden betalen €10,- entree. Wanneer je dit ledenvoordeel claimt, ontvang je een mail met daarin een link om je inschrijving definitief te maken.
InloggenAls VER-lid profiteer je van ledenvoordeel op producten en diensten. Log in om direct gebruik te maken van het aanbod.

Nog geen lid?
Ontvang niet alleen voordelen, maar ook:
  • Onafhankelijke en juiste informatie 
  • Toegang tot EV Helpdesk en VER-bijeenkomsten 
  • Hulp en advies van een actieve community 
  • En steun ons werk als belangenbehartiger voor EV rijders

Je aanmelden voor dit evenement?
  1. Log in met je lidmaatschapsgegevens en klik op de button;
  2. Je ontvangt vervolgens een e-mail met daarin een unieke link;
  3. Via die link laat je je gegevens achter, en kun je extra informatie delen zodat we het evenement af kunnen stemmen op de behoeften van de aanwezigen.
  4. Verzendt het formulier zodat je inschrijving compleet is. Tot in oktober!
Nog geen lid? Meld je aan en maak direct gebruik van dit ledenvoordeel.

Energie Intern

Energie Intern is gespecialiseerd in het aanbieden van een compleet traject voor duurzame energieoplossingen. Het richt zich op het beoordelen van energiebehoeften en het installeren van geavanceerde systemen zoals zonnepanelen, energieopslagsystemen (EOS), en PVT-systemen.

Meer over Energie Intern