Hoe praktisch en aantrekkelijk zijn zakelijke batterijen? (9 oktober)

Hoe praktisch en aantrekkelijk zijn zakelijke batterijen?

Lokale elektriciteitsnetwerken zijn steeds vaker een groot probleem. Door netcongestie is de kans groot dat jij als nieuwe zakelijke partij op korte termijn niét wordt aangesloten op het elektriciteitsnet. Welke oplossingen zijn er dan? Tegelijkertijd hebben veel zakelijke partijen ambities op het gebied van duurzaamheid, of zoeken ze naar manieren om energiekosten te reduceren. Zit jij in een van die situaties, laat je dan op woensdagochtend 9 oktober informeren tijdens een evenement van de Vereniging Elektrische Rijders en Energie Intern. In een ochtend krijg je alle informatie over de mogelijkheden rondom zakelijke batterijen. Ook worden onderwerpen als netcongestie, peak shaving en handelen op de energiemarkt besproken. 

Dat gebeurt allemaal op een inspirerende plek: restaurant Kastan in Hoofddorp. Eerder dit jaar plaatste Energie Intern daar een batterij met een capaciteit van 100 kWh, zodat het kersverse en duurzame restaurant ondanks netcongestie toch volledig kon gaan opereren op elektriciteit. 

Meer informatie over Energie Intern en Kastan

Het programma van 9 oktober ziet er als volgt uit: 
  • 10:00 uur: inloop
  • 10:15 uur: start presentatie
  • 11:15 uur: rondleiding bij Kastan en bekijken 100 kWh-batterij
  • 12:00 uur: einde programma
Dit zakelijke evenement is gratis toegankelijk voor premium VER-leden. Gratis VER-leden betalen een entreeprijs van €10,-. Op de dag zelf is er koffie/thee en een versnapering aanwezig. 

We organiseren ook een evenement voor particulieren op 23 oktober, op dezelfde locatie. Wil je dat evenement bezoeken, kijk dan in ons Ledenvoordeel om je daarvoor aan te melden.  Let op: er is slechts plek voor 40 personen, dus meld je snel aan! Premium leden krijgen gratis toegang, niet-betalende VER-leden betalen €20,- entree. Wanneer je dit ledenvoordeel claimt, ontvang je een mail met daarin een link om je inschrijving definitief te maken.
InloggenAls VER-lid profiteer je van ledenvoordeel op producten en diensten. Log in om direct gebruik te maken van het aanbod.

Nog geen lid?
Ontvang niet alleen voordelen, maar ook:
  • Onafhankelijke en juiste informatie 
  • Toegang tot EV Helpdesk en VER-bijeenkomsten 
  • Hulp en advies van een actieve community 
  • En steun ons werk als belangenbehartiger voor EV rijders

Je aanmelden voor dit evenement?
  1. Log in met je lidmaatschapsgegevens en klik op de button;
  2. Je ontvangt vervolgens een e-mail met daarin een unieke link;
  3. Via die link laat je je gegevens achter, en kun je extra informatie delen zodat we het evenement af kunnen stemmen op de behoeften van de aanwezigen.
  4. Verzendt het formulier zodat je inschrijving compleet is. Tot in oktober!
Nog geen lid? Meld je aan en maak direct gebruik van dit ledenvoordeel.

Energie Intern

Energie Intern is gespecialiseerd in het aanbieden van een compleet traject voor duurzame energieoplossingen. Het richt zich op het beoordelen van energiebehoeften en het installeren van geavanceerde systemen zoals zonnepanelen, energieopslagsystemen (EOS), en PVT-systemen.

Meer over Energie Intern